0592-231577 pollgast@gmail.com
Luxe vakantiewoning huren

Luxe vakantiewoning huren

Het huis “Abel” is een recreatiewoning met een woonoppervlak van 145 m2. Het huis doet ruim aan en dat komt mede door de grote glazen pui van bijna 8 meter breed die op het Zuidwesten is gericht en uitkijkt op de heide.

  Van alle gemakken voorzien

Het huis is van alle comfort voorzien. De keuken is volledig ingericht met combioven, inductieplaat van 80 cm en een vaatwasser. Er is een bijkeuken met een koelvrieskast, een wasmachine en een droger. Alle kamers hebben horren. De woonkamer heeft een dubbele schuifdeur, die toegang geeft naar een overdekt terras. Er is glasvezelinternet en tv. Er zijn twee badkamers, waarvan één met ligbad en er zijn twee wc’s. Er zijn 8 bedden met boxspring en pocketvering matrassen.
Er zijn voldoende tafels en stoelen ook voor buiten. Stopcontacten zijn kindveilig. Open vuur en houtskoolbarbecue is vanwege brandgevaar (veen, heide) niet toegestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan en in huis wordt niet gerookt.

Kinderbedje, kinderstoel en traphekje zijn op aanvraag beschikbaar.

Luxe vakantiewoning huren
Luxe vakantiewoning huren

Indeling familiehuis

Begane grond:

Woonkamer met open keuken, ongeveer 50 m2. Bijkeuken. Toilet en Badkamer. Ruime slaapkamer.

Verdieping: Drie ruime slaapkamers. Badkamer met toilet en ligbad.

Omgeven door bos en heide

Zie de foto’s van de sfeerimpressie.

Het huis ligt een behoorlijk stukje van het toegangspad op de rand van bos en heide. Van het afgepaalde terrein van 2,4 ha is ongeveer 1 ha van ons familiehuis. De rest is van het naast gelegen huisje. Het befaamde Pieterpad loopt langs ons huis.

Zie de foto's van de sfeerimpressie.  Het huis ligt een behoorlijk stukje van het toegangspad op de rand van bos en heide. Van het afgepaalde terrein van 2,4 ha is ongeveer 1 ha van ons familiehuis. De rest is van het naast gelegen huisje. Het befaamde Pieterpad loopt langs ons huis.